Vastuuvapauslauseke

Vastuuvapauslauseke

Tämä sivusto ja tarjoamani yksityistunnit eivät ole psykoterapiaa. Sivuston tiedot eivät aina perustu tutkittuun lääketieteelliseen tai psykologiseen tietoon, vaan voivat pohjautua myös kirjoittajan omiin kokemuksiin.

Mikäli epäilet kärsiväsi lääketieteellisestä, psykologisesta tai mielenterveyteen liittyvästä vaivasta, käänny aina terveydenhuollon ammattilaisen puoleen.

Mielenterveyteen liittyvät vaivat eivät välttämättä estä yksityistunnin varaamista. Tällöin asiasta tulee kuitenkin ilmoittaa minulle ajanvarauksen yhteydessä, jotta pystyn arvioimaan soveltuvatko tunnit asiakkaalle. Halutessasi voit myös kysyä asiasta puhelimitse (0505251456) tai sähköpostilla (info@juusovoltti.fi) ennen ajan varaamista.

Yksityistuntien aikaan en anna neuvoja miten asiakkaan tulisi elää tai minkälaisia valintoja hänen tulisi tehdä. Sen sijaan autan asiakkaita tunnistamaan ja mahdollisesti ymmärtämään omia tunteitaan aiempaa paremmin. En ole vastuussa valinnoista, joita asiakas tekee verkkosivustoni (https://juusovoltti.fi) tai yksityistuntien perusteella.

Pyrin pitämään sivuston tiedot ajantasalla ja pohjaan ne mahdollisuuksien mukaan tutkittuun tietoon. En kuitenkaan pysty takaamaan sivuston tietojen ajantasaisuutta tai virheettömyyttä.


PERUUTUSOIKEUS

Varattu aika on mahdollista peruuttaa ilman kuluja kuusi tuntia ennen varauksen alkua. Tällöin varauksen voi perua tai muuttaa itse varauskalenterin kautta (olet saanut ohjeet varauksen muuttamiseen sähköpostitse tehtyäsi varauksen). Mikäli tunnin alkuun on vähemmän kuin kuusi tuntia, ei tuntia ole enää mahdollista perua, vaan ainoastaan siirtää myöhäisempään ajankohtaan. Tässä tapauksessa pyydän ilmoittamaan asiasta puhelimella: 0505251456.

Tunnin siirtämisestä ei aiheudu asiakkaalle kuluja, vaikka se tapahtuisi puhelimitse hieman ennen tunnin alkua. Kokonaan perumatta jätetystä ajasta veloitetaan tunnin hinta täysimääräisenä.

©JUUSO VOLTTI 2021

Varaa itsemyötätunnon yksityistunti!