Tunnetaitojen valmennus

Mitä tunnetaitojen valmennuksessa tapahtuu?

Sinä olet oman kokemuksesi ja omien tunteittesi asiantuntija. Valmennuksessa autan sinua tarkastelemaan noita tunteita ja kokemuksia uusista näkökulmista.

Valmennus on kahden ihmisen kohtaaminen, jonka aikana keskustellaan omista ajatuksista, toiveista ja huolista.

Kun kerrot omista ajatuksistasi ja tunteistasi, herää minussa uteliaisuus sinun kokemustasi kohtaan. Tuo uteliaisuus saa minut kysymään tarkentavia kysymyksiä, jotta pystyn ymmärtämään paremmin mistä oma kokemuksesi kumpuaa. Mikä saa sinut tuntemaan noin? Miten suhtaudut tilanteen herättämiin tunteisiin?

Samalla kun nämä kysymykset auttavat minua ymmärtämään sinua ja kokemustasi, antavat kysymykset tilaa uusille näkökulmille, jotka usein johtavat omaa oloa helpottaviin oivalluksiin. Monesti kysymykset myös auttavat näkemään miten olemme huomaamattamme olleet itseämme kohtaan kovin ankaria.

Prosessi on hyvin lempeä ja saat itse määritellä valmennuksen tahdin. Yleensä itsemyötätunto kehittyy jopa paremmin, kun hidastamme vähän tempoa. Arjessa pysähdymme vain harvoin oikeasti kuuntelemaan omaa kokemustamme, yrittämättä koko ajan ratkaista tai muuttaa sitä.

Valmennuksen myötä omat tunteet saavat tulla kuulluiksi ja itseymmärrys kasvaa. Samalla saamme yhteyden omaan luonnolliseen itsemyötätuntoomme, jolloin oma olo kevenee kuin itsestään. Saatamme myös huomata olevamme entistä eläväisempiä ja vapaampia nauttimaan elämästä, ihmissuhteista ja nykyhetkestä.

Prosessi saattaa kuulostaa yksinkertaiselta ja jopa arkiselta. Se on kuitenkin yksinkertaisuudessaan hyvin vaikuttava.

Tarkemmat tiedot valmennuksen hinnasta ja kestosta löydät ajanvaraus-sivulta.

P.S. Mikäli sinulla on kysyttävää yksityistunneista tai haluat jutella ennen ajan varaamista, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron tarkemmin, jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan.

Anna itsellesi aikaa!

Varaa tunnetaitojen valmennus