Tiistain miestenryhmä

Tulee mukaan miesten keskusteluryhmään!

Tiistain miestenryhmä on viikottainen Zoom-tapaaminen, joka on ilmainen ja avoin kaikille miehille. Ryhmän kielenä on englanti.

Ryhmä on hyvä tilaisuus vaihtaa ajatuksia ja oppia itsemyötätuntoa käytännössä. Voit tulla ryhmään ihan muuten vain tai poiketa, kun kaipaat tukea vaikeissa elämäntilanteissa.

Aloitin ryhmän syksyllä 2020 hyvin yksinkertaisesta syystä. Käydessäni itse läpi hyvin vaikeaa eroprosessia koin, että miehillä on liian vähän tilaisuuksia tavata ja saada tukea turvallisessa ympäristössä. Vuorovaikutus ja kontakti muiden ihmisten kanssa on perustarve, joka on meillä kaikilla. Monilla meistä tämä tarve ei kuitenkaan helposti täyty, joko johtuen tilaisuuksien puutteesta tai siitä, että emme koe oloamme turvalliseksi jakaessamme ajatuksiamme ja tunteitamme.

Tapaamiset ovat luottamuksellisia ja jokainen saa osallistua juuri haluamassaan määrin. Tämä tarkoittaa, että mikäli ei halua tapaamisen aikana kuin kuunnella, sekin sopii hyvin. Tapaamisiin saa tulla juuri silloin kun itselle sopii. Tapaamiset eivät edellytä minkäänlaista sitoutumista tai säännöllistä osallistumista.

Tapaamisten kesto on noin 80 minuuttia. Yleensä meitä on tapaamisissa kourallinen osallistujia.

Kieli

Tapaamisten kieli on englanti. Mikäli kiinnostusta riittää, voimme tarvittaessa perustaa myös toisen ryhmän suomeksi.

Aika

Tiistaisin klo 19:30. Muutokset mahdollisia.

Paikka

Tapaamiset järjestetään Zoomissa. Tässä Zoom-linkki: https://us02web.zoom.us/j/84350722915?pwd=dVo5NzFmaVJ4SS8vbTdyRWxzSTk5dz09

Meeting ID: 843 5072 2915
Passcode: 066784


Tässä vielä lisää syitä tulla mukaan...

Mikäli haluat tietää lisää vuorovaikutuksen ja sosiaalisen jakamisen hyödyistä, katso Johann Harin aihetta käsittelevä Ted talk alta.


{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Anna itsellesi aikaa!

Varaa tunnetaitojen valmennus