Yksityistunnit

Mitä yksityistunneilla tapahtuu?

Sinä olet oman kokemuksesi ja tunteittesi asiantuntija. Minun tehtäväni on auttaa sinua tarkastelemaan noita tunteita ja kokemuksia uusista näkökulmista.

Yksityistunnit kannattaa ajatella keskusteluna.

Kun kerrot omista kokemuksistasi ja ajatuksistasi, herää minussa uteliaisuus sinun kokemustasi kohtaan. Tuo uteliaisuus saa minut kysymään tarkentavia kysymyksiä, jotta pystyn ymmärtämään paremmin mistä oma kokemuksesi kumpuaa. Mikä saa sinut tuntemaan noin? Miten suhtaudut tilanteen herättämiin tunteisiin?

Samalla kun nämä kysymykset auttavat minua ymmärtämään ja samaistumaan kokemukseesi, antavat kysymykset tilaa uusille näkökulmille ja johtaa omaa oloa helpottaviin oivalluksiin. Usein kysymykset myös auttavat näkemään miten olemme olleet huomaamattamme itseämme kohtaan ankaria.

Joissain tilanteissa myös jaan omia kokemuksiani, mikäli se auttaa ymmärtämään miten itsemyötätunto toimii käytännössä.

Prosessi on itsessään hyvin lempeä ja saat itse määritellä tuntien tahdin. Yleensä myötätunto kehittyy jopa paremmin kun hidastamme vähän tempoa ja pysähdymme oikeasti kuuntelemaan omaa kokemustamme yrittämättä koko ajan ratkaista tai muuttaa sitä.

Usein tämä keskustelu johtaa tilanteisiin, joissa tunteet saavat tulla kuulluiksi. Sen myötä itseymmärrys kasvaa, itsemyötätunto pääsee avautumaan ja oma olo kevenee. Saatamme myös huomata olevamme entistä eläväisempiä ja vapaampia nauttimaan elämästä, ihmissuhteista ja nykyhetkestä.

Prosessi saattaa kuulostaa yksinkertaiselta ja jopa arkiselta. Se on kuitenkin yksinkertaisuudessaan hyvin vaikuttava.

Toivottavasti pääsemme jakamaan kokemuksia jo pian! Tarkemmat tiedot yksityistuntien hinnasta, kestosta, jne. löydät ajanvaraus-sivulta.

P.S. Mikäli sinulla on kysyttävää yksityistunneista tai haluat jutella ennen ajan varaamista, ota rohkeasti yhteyttä. Vastaan mielelläni kysymyksiin ja kerron tarkemmin, jos jokin asia on jäänyt askarruttamaan.

Varaa itsemyötätunnon yksityistunti!